Ännu nappar det

Så länge plusgraderna varar kvarstår möjligheten att ägna sig åt ett par timmars trevligt mete. Satsade denna gång på ett liknande upplägg som senast med en plats för take-a-part och en annan för rullspö (slider) 28 m ut.

img_0520

Det började exakt som senast, det vill säga med småmört på rullspöplatsen. Ungefär 20 mörtar senare testade jag TP-platsen men det var stendött. Efter ytterligare 15-20 mörtar på rullspö testade jag återigen att fiska TP. Fick napp efter en liten stund, som vanligt var det en bättre mört. Den följdes av ännu en men jag kände direkt att något inte stod rätt till. Det brukar nämligen aldrig vara lite halvsegt fiske på TP på den här platsen utan antingen är det stendött eller så nappar det omedelbart. Mina farhågor besannades när en 3-kilos gädda smög efter nästkommande mört. Efter det hade jag inte fler napp på den platsen. Däremot fanns det som alltid gott om fisk längre ut. Bara att hoppas att detta inte var sista chansen.

img_0526