VINTERFISKE

Vintern har ju sin tjusning och många fina fiskedagar har det varit

en del fina fångster har det varit som man kommer ihåg lite extra.

Under den kalla perioden har jag använt Colmics fiskeset Jacka och byxa som har varit helt suveränt

både varmt och bekvämt, samt colmics mössa som varit varm och skön. Colmics solglasögon har följt med under både sommar och vinter och är hur sköna som helst.

Praktfull Madame under Gösfisket.
Riktigt fin Gös i solen C/R förstås.
Fantastisk fin gädda och riktigt sköna kläder.
Glad och lycklig! Snubblande nära Tioklubbare
Vilken fin is och vilket fiske, helt fantastiskt.
En av många fina gäddor i början av säsongen.

Mörten!

Att få meta i älven efter våra vitfiskar är riktigt roligt och spännande, är man på rätt plats och fiskar med rätt grejer så kan resultatet bli riktigt bra,

Härlig fisk.

Gräskarpar är ju inte så vanligt att få men jag lyckades meta upp ett exemplar, riktigt kul.

Riktigt roligt fiske.

Höstens besök vid Hossmoån var riktigt kul och det blev en hel del fina fiskar både Brax och Sutare även en del fina Abborrar fick besöka håvnätet.

Det blev en hel del godsaker för fisken under 4 fiskedagar,

Det mäsket som fungerade bäst denna fiskeresa var champion plus. Dom beten som gav en bäst var pescaviva majs med jordgubbs smak, vi fick ju massor med fina fiskar men just jordgubbssmak var lite extra.

Älvens Silver

Nöjd och belåten efter en lång kamp.
Colmics spöfodral är ett otroligt bra spöfodral som rymmer många spön och utrustningen kommer fram på ett säkert sätt utan klämskador mm, även Mavers rullfodral är perfekta vid all transport.

Fantastiskt flugfiske

På väg in i Fjällvärlden
Vilka Öringar! Det är otroligt vilka vackra fiskar, färger och teckning som man bara kan beundra. Colmic solglasögon är fantastiska att använda och gör fisket så mycket bättre.
Även fast det blir någon matfisk så är det C/R på nästan alla fiskar, Tunt tafs material som finns hos swedbait gör det möjligt att presentera flugorna på rätt sätt. Riktigt bra.

Sommarens Silver.

Otrolig känsla när man känner hugget och laxen gör ett hopp och rusar. Sommarens höjdpunkter
Fantastiska fiskar
Glädjen när Laxen glider in I håven är total en skön lättnad infinner sig, nöjd och belåten kan man sätta sig ett tag och beundra skönheterna.

Vacker metfisk.

Våren och sommaren bjuder ju in till mängder av roligt fiske och tiden räcker knappt till att besöka alla fiskeställen och hinna med alla arter man vill fiska efter. Men Sarvfisket vill man inte missa.

Bottenmete använder jag ofta och jag fiskar ju mest med Maver spön och är väldigt nöjd med dom men jag har provat dom nya Colmic Next Adventure och det är fantastisk fina spön som nu följer med på varje tur.

Men från båt använder jag mig av metspö med ringar Mavers Superlithium Superpotente är ett suveränt spö 6 meters som jag använder är ett superlätt metspö och att ha rulle gör det möjligt att fiska på längre avstånd, flera mäskplatser och större möjligheter att lyckas med fisket.

Mäsket jag använt under sarvfisket är Champion Plus+ Krill ett otroligt bra mäsk som visat sig betydligt mycket bättre för sarv än andra sorter.

Jiggfiske efter Abborre.

Våren har bjudit på ett fantastiskt fint abborrfiske med jigg. Herakles Viber Craw Jigg har levererat mängder med fina abborrar. Dom finns i 9 färger och viber craw jiggen var helt överlägsen.
Den här färgen var absolut bäst nästan abborre på varje kast ibland.
Riktigt runda och fina.