Sponsorsamarbete

Står du i begrepp att göra en satsning på VM, hör av dig till Swedbait. Vi samarbetar gärna med dig som är seriös och som ger oss ökad försäljning.
Jobbar du med ungdomsverksamhet eller ordnar tävlingar mm och tycker att du förtjänar en sponsor, självklart ställer vi upp för dig, du är guld värd! Vi vill också samarbeta med kvalificerade specimenfiskare.

Sponsorgrupp:

Tomas Larsson
Tomas är utbildad i sportfisketurism och på väg att bli en av Sveriges mest kvalificerade sportfiskare.
Frågan är bara om det blir specimen för hela slanten eller VM-guld ?

Vicktor Hallensjö
En av Sveriges mest hängivna specimenmetare. Vicktor som är mycket proffsig testar och fördjupar sig nu i allt som Swedbait säljer.
En sak som vi gillar hos Vicktor är hans klurighet runt mäskingredienser. Det är till stor hjälp när Swedbait utvecklar nya mäskblandningar.
Vicktor är redan involverad som testfiskare vid utvecklingen av nya specimenblandningen ”Krillkung”.

Johan Tikkanen
Johan är nog den mest hängivna tävlingsfiskare som finns här i Sverige och han gör ett storartat jobb nu som arrangör av mindre tävlingar där nya intresserade får en chans att delta samt känna på hur kul det är att vara med på en lokal tävling i internationellt mete. Johan kan mycket om utrustning, Tubertini high quality är hans favoritmärke sedan många år. När det gäller mäsk använder Johan Marcel Van Den Eynde sedan barnsben, Johan provar
också mäsk från Tubertini, Championfeed och Swedbait.

Jimmy Kungsman
Ung matematikstudent från Uppsala som satsar hårt på sin metekarriär, kommer nu att samarbeta med Swedbait.
Jimmy är en smart kille och vi ser fram emot att testa mäsk tillsammans med honom. Jimmy är verkligen en global person med kontakter i Kina.

I vårt sponsorsamarbete ingår även ett antal trogna specimen och tävlingskunder:
Pierre Welander, Patrik Dahlström, Gary Wickins, Vincent Dowling, med flera.