Fantastiskt Fiske i Hossmoån.

 En av många fina braxar som nappade under dagen.
Jag hade bestämt mig för att feederfiska från tidig morgon och långt in i mörkret.
Larmspöna och boltfisket skulle jag låta vara denna gång så att det skulle bli några timmars sömn under natten.
Jag fiskade med två feederspön  Mavers Skyline och Diamond under dessa dagar
och testade nya rullarna Colmic Tiff 3500 helt underbara rullar att fiska med.
Många gånger under dessa dagar var det dubbeldrill med stora sutare och braxar.
COLMIC Digital Våg är en våg som är perfekt att ha med sig, den finns i två modeller en som tar upp till 15kg väger med 1 grams känslighet  och är godkänd för storfiskregistrering och även den andra vågen som tar högre vikt men som har 10grams känslighet dessutom ett inbyggt måttband i sidan av vågen.
Som vanligt mäskade jag med Champion plus som grundmäsk och naturligtvis blandade jag i en hel del godsaker i mäsket. tex. Pescaviva majs, mask, räkor.
 Vissa gånger var det ena bättre än det andra men det blev ju många timmar vid spöna under dessa dagar.
Det var ett trevligt när Braxarna och Sutarna samlade sig på mäskplatserna.
Nästan ett problem med två spön för när man drillade ena fisken så stod det andra spöt och bugade, som tur var så hade jag stora håven med mig,  så efter lite fix så kunde jag lyfta upp dom stora braxarna och Sutarna.