En (feeder)paus på vägen

För en gång skull hade jag möjlighet att avverka lite tid till fiske på min resa genom Dalarna. Jag stannade vid självaste Dalälven, närmare bestämt vid Grådö, ett område som gett upphov till många fina fiskeminnen från barndomen. Gjorde det enkelt för mig och satsade allt på feederfiske på 50 m distans.
IMG_0441

Mäsket för dagen bestod av Swedbait Bream Crack och förhoppningen var att fånga mestadels skimmers. Kände på förhand på mig att förutsättningarna var emot mig eftersom det var en gassande het, solig och närapå vindstilla dag.

Fisket inleddes med mört, visserligen av hyfsad kaliber men inte riktigt vad jag hade hoppats på. Men skam den som ger sig och sista timmen utav de tre jag hann med denna gång började jag få en och annan skimmer innan det var dags att packa ihop och åka vidare.

IMG_0443